En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı kişioğlu esenlığını yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir süre ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da hane önünde bulundurularak standartlara reva biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Bu kapılar zemin olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Özellikle santimantal ve zikıymet materyallerin olduğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda imal edip, montaj ve onarma proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk alıyoruz.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması muhtevain kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece bol ise buna rabıtlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel artışını getirmektedir.

Yangın bapları kullanma vadiına bakarak, rengine nazaran ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan paradigma sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Birgani şirket ve şirkete bu Yangın Çıkış Kapısı alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve hayat emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve munis paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page